VamCats col·labora amb:

Cistella  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Cistella Confirmar


A banda d’Internet, on més puc comprar les Vamcats?
A més de comprar-les on-line, en aquesta pàgina web, les Vamcats ja estan presents en algunes sabateries ibotigues d’esports. També es poden trobar en parades a nombroses fires, mercats, festes i altres esdeveniments que tenen lloc arreu del nostre país. A través del nostre Facebook i Twitter anunciem puntualment on són cada setmana aquestes parades.


Quines garanties tinc quan compro per Internet?
Totes. Enviem les Vamcats per missatger amb el compromís de canviar-les les vegades que faci falta. Som conscients que les sabates són un producte que estem acostumats a provar-nos abans de comprar. L’avantatge és que no cal anar a la sabateria si no vols. Te les proves a casa i, si no et van bé ens cuidem de fer-te el canvi de número a través del missatger un cop estigui pagat el transport.

>>Enllaçar a botó d’informació amb condicions de venda


Per què parades a fires i mercats?
És un canal de distribució que ens ha permès arribar de manera ràpida i fàcil a aquelles persones que podrien estar interessades en comprar unes Vamcats. Però és que a més a més, és una manera de comprar i vendre molt nostre: a les places i mercats del nostre país.

Les parades són una forma típica del comerç català que ens permeten arribar a molts pobles i fer territori mentre comercialitzem el nostre producte.


Per què els models de Vamcats tenen noms de llocs geogràfics de Catalunya?
Clar i català: per transmetre l’arrelament al territori i l’orgull de en que sentim. Volem ser ambaixadors de tot el país, i no transmetre només la marca Barcelona, que per sort ja ha assolit un potencial i un posicionament al món excepcionals.

A més, quan fem unes noves Vamcats, el nom gairebé ens el donen elles amb el seu disseny: les clàssiques Vic, Tavertet, Santpedor o Camprodon; la col·lecció de primavera, més femenines i lleugeres, amb noms de platges... les de nens, les Pirineus i les de muntanya. Acceptem els vostres suggeriments amb molt de gust.


Com he de netejar per no fer mal bé les VamCats?
La majoria dels nostres productes són de pell per tant bàsicament només l’hem d’hidratar. A qualsevol sabater podeu adquirir uns tubs d’espuma que netegen i hidraten la pell i només us caldrà un drap de cotó. També ho podeu fer amb un drap poc humit però sense utilitzar mai productes de neteja. No poseu mai les vamcats a la rentadora ni a sota l’aixeta. Mai aigua en excès.  Al sabater també hi podreu trobar esprais fixadors que protegeixen el color del destiny i la vamba.


Teniu relació amb la marca Vans de sabates?
No, no hi tenim cap mena de relació. Hem sentit alguns comentaris en el sentit que Vamcats era una aposta de la companyia Vans, o que els havíem encarregat a ells la fabricació. Tot el contrari: som tres emprenedors catalans sense cap vincle amb cap companyia externa.