VamCats col·labora amb:

Cistella  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Cistella Confirmar

CONDICIONS DE VENDA

Sobre els termes de venda

Aquests termes de venda són d’aplicació únicament a les compres realitzades a aquesta botiga en línia.

El sistema de compra està sotmès a la legislació vigent.


Com comprar?

Comprar les teves VamCats és molt senzill. Ho pots fer seguint aquests passos:

1. A la pàgina d’inici clica l’opció “veure” del model que t’agradi.

2. Quan s’obri la fitxa del model que has escollit selecciona la quantitat de Vamcats que vols i la talla.

3. La teva comanda s’afegirà a la teva cistella.

4. Si vols afegir un altre model a la teva cistella, pots tornar a la pàgina d’inici i repetir el mateix procés.

5. Quan ja tinguis tots els parells de VamCats que desitgis a la cistella has de clicar “confirmar”.

6. Si no estàs registrat, en el moment de confirmar la teva cistella caldrà que et registris.

7. Un cop hagis introduït les teves dades de registre hauràs de confirmar l’adreça d’enviament de les VamCats i seleccionar la tipologia de pagament que prefereixes. (De moment només hi ha disponible la opció de pagament mitjançant transferència bancària però estem treballant per poder activar la opció de pagament amb targeta de crèdit el més aviat possible).

8. Quan confirmis la teva comanda segons el pagament escollit rebràs un correu electrònic amb les dades referents de la teva compra i el número de compte on has de fer l’ingrés de l’import total de la teva comanda.


Condicions de lliurament

T’oferim la garantia de treballar amb MRW pels enviaments.

El termini d’expedició és de 48/72 hores a comptar en dies hàbils. En cas de no haber-hi estoc del teu model i número el termini de lliurament pot variar fins a 15 dies.

En el supòsit que vamcats.cat no pugui complir amb aquest termini a causa de la falta d'existències, el nostre servei d’atenció al client es posarà en contacte amb tu en un termini d’1 a 5 dies hàbils, per a comunicar-te aquest fet i procedir a la confirmació de la data aproximada d'entrega.


Devolució

Només s'acceptaran devolucions de mercaderies durant els 30 dies posteriors a la seva recepció i que hagin sigut autoritzades per l'empresa BRAND YOUR SHOES, S.L

El procés per una reclamació per material defectuós i per evitar despeses innecessàries és:

 

  1. Enviar foto del producte defectuós a info@vamcats.cat
  2. Indicar el defecte del producte.
  3. Indicar el número i data de la comanda, així com el número de factura emesa per BRAND YOUR SHOES, S.L

En el cas de devolució per material defectuós Vamcats reemplaçarà el material segons condicions del apartat Condicions de lliurament.

Si la teva comanda ha sofert algun desperfecte per culpa del transport o té alguna fallada de fabricació, disposes d’un termini de 7 dies hàbils per tornar-la a partir del dia del lliurament de la comanda.

No podem acceptar la devolució de productes amb desperfectes ocasionats per negligència o mal ús, sense embalatge o amb falta d’accessoris, si n’hi hagués. Tampoc podem acceptar la devolució de cap producte estrenat.

Les despeses d'enviament de la devolució seran assumides pel client, sempre i quan el motiu de la devolució no sigui un error per part de VAMCATS. En aquest últim cas, posa’t en contacte amb nosaltres a través de info@vamcats.cat


Desistiment

En cas de voler desistir, disposaràs d’un termini de set dies hàbils per exercir el teu dret de desistiment a partir del dia de la recepció de les teves VamCats. Per fer-ho caldrà que omplis el full de desistiment i el portis,  juntament amb el producte, dins de la seva caixa original i amb tots els seus accessoris, Aal Carrer Dues Soles 3 baixos 08500 de Vic o bé l’enviïs a la mateixa direcció assumint les despeses d’enviament que aquest suposi.

També pots realitzar les devolucions a qualsevol de les parades VamCats.

 >>DESCARREGAR FULL DESISTIMENT


Canvis

En cas de voler realitzar un canvi perquè necessites un altre número, cal que enviïs un mail a info@vamcats.cat, amb l’assumpte “CANVI”, que contingui les següents dades:

Producte que vols retornar
- Número de la teva comanda
- Model
- Número

Producte pel qual el vols canviar
- Model
- Número

Dades per a l’enviament
- Nom i cognoms
- Adreça (carrer, número, pis, codi postal, població i província)
- Telèfon de contacte
- Adreça electrònica de contacte

Un cop rebem la teva sol·licitud de canvi i disposem del producte que demanes, te’l farem arribar via missatger a la direcció indicada al mail. La despesa de transport anirà a càrrec teu. També tens l’opció de realitzar el canvi als estands o parades de VamCats que hi ha a diferents fires de Catalunya.

Perquè el canvi es dugui a terme, el producte ha d’estar en perfecte estat i sense estrenar. En cas que retorneu un producte en mal estat o estrenat, es cobraran els dos parells i retornarem l’enviament.