VamCats col·labora amb:

Cistella  

Cap producte

Transport 0,00 €
Total 0,00 €

Cistella Confirmar

L'ORIGEN

Tot va començar el juny del 2012. L’estudi GS Gràfica va rebre un encàrrec dels amics de l’Assemblea per fer la comunicació de la primera Marxa cap a la Independència Ulldeter-Roda de Ter. Després de donar-hi moltes voltes, i per fer una proposta original, es va decidir dissenyar “una vamba amb una estelada”, que servís de cartell i aparegués a totes les peces gràfiques, entre les quals unes samarretes o el web de la marxa

Feina feta. La imatge va agradar molt i les samarretes es van vendre totes. Però la cosa no va acabar aquí...

De cop vam començar a rebre trucades i mails de gent que demanava on podien comprar les vambes del cartell. És a dir, demanaven unes vambes que no existien... així que la demanda va fer el producte.

Josep Soldevila Serrallonga, conegut botiguer de sabates de Vic, ja jubilat, ens va dir: “si ja les heu dissenyat i la gent les vol... perquè no les fem?”. Molt encertat! I així van néixer les primeres Vamcats.

En Josep, el seu fill Guillem i un amic, en Carles, de seguida es van posar mans a l’obra: buscar fabricants, fer mostres, triar pells i colors... i fins i tot un nom per la nova marca de vambes. A més, es van fixar un objectiu: tenir-les a punt abans de l’11 de setembre.

I així va ser. Després d’un estiu intens, just abans de la diada apareixien les primeres Vamcats, que ja van lluir a la històrica manifestació de Barcelona.

Des de Vamcats volem agrair a en Santi, la Jèss i en Marc de l’Assemblea el suport rebut, i compartir aquest projecte amb ells. També el dediquem a tots els participants de la primera marxa Ulldeter-Roda de Ter. La seva il·lusió i suport han fet possible aquest nou projecte.

Josep, Guillem i Carles.